Cauta dupa Id                
       

      prima pagina      cautare avansata      cine vinde      cumparari auto      anunturile mele      harta anunturi      tuning & accesorii
Reguli de utilizare
Aceasta pagina stabileste termenii si conditiile de utilizare ale sitului autopersonal.ro, continutul ei putand fi modificat in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Persoanele fizice, persoanele juridice si persoanele fizice autorizate care acceseaza situl autopersonal.ro, considerand orice motiv si orice scop, se numesc utilizatori. O categorie distincta in cadrul utilizatorilor o constituie membrii portalului, adica persoanele fizice, persoanele juridice si persoanele fizice autorizate care au cont de membru pe acest portal si posteaza anunturi.

Utilizatorii sitului se obliga sa respecte regulile de utilizare prezentate in pagina aceasta. Daca nu sunt de acord cu aceste reguli, trebuie sa inceteze imediat folosirea, in orice mod, a serviciilor oferite de site.

Prin intermediul acestui site, se pot posta anunturi. Persoanele fizice, persoanele juridice si persoanele fizice autorizate care le posteaza sunt unicii responsabili pentru acuratetea si veridicitatea datelor continute de anunturile postate.

Administratorul sitului isi rezerva dreptul de a interzice accesul utilizatorilor care nu respecta regulile de utilizare sau legislatia in vigoare. De asemenea, administratorul isi rezerva si dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale publicate pe acest portal de catre utilizatori.

Autopersonal nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea din cauza pierderii de catre utilizatori a informatiilor continute de anunturi.

Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate de acest portal pe propria raspundere.

Pentru a folosi serviciile sitului autopersonal.ro, este necesara crearea unui cont de membru pe portal. Membrii - persoane fizice, persoane juridice si persoane fizice autorizate - sunt obligati sa furnizeze informatii reale si complete despre propria persoana, in momentul completarii formularului de inregistrare pe portal. Ca date de contact obligatorii, mentionam orasul si judetul, din considerente lesne de inteles, iar adresa / sediul si numarul de telefon constituie date de contact optionale.

Administratorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la serviciile de pe portal, in cazul in care informatiile respective nu sunt considerate a fi reale.

Membrii isi asuma intreaga raspundere juridica pentru informatiile trasmise sau publicate pe portal.

Membrii isi vor alege username-ul si parola unice pentru utilizarea serviciului de postare a nunturilor pe portal. Membrii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont si a parolei asociate.

De asemenea, membrii trebuie sa specifice o adresa de email valida, pentru a facilita desfasurarea demersurilor presupuse de profilul portalului. In cazul in care un membru al sitului solicita reamintirea parolei, raspunsul va fi transmis pe aceasta adresa de email.

Membrii isi asuma integral responsabilitatea pentru toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, din orice motive, administratorul portalului nu isi asuma nici o responsabilitate fata de eventualele consecinte.

Dupa accesarea contului, membrii pot posta un numar nelimitat de anunturi, prin completarea unui formular tip, unde se vor mentiona datele despre masina, precum si un text descriptiv de maxim 400 de caractere. Durata de activare a unui anunt este de aproximativ 24 de ore. Textul descriptiv nu trebuie sa reia prezentarea datelor personale de contact ori pe cele ale masinii.

Din momentul activarii, anuntul va fi valabil pe portal pentru o perioada de 31 de zile, interval in care poate fi modificat sau sters de catre membrul sitului. Dupa expirarea perioadei de valabilitate de 31 de zile, anuntul va mai ramane pe site inactiv (nu va fi afisat) inca 31 de zile, ceea ce confera posibilitatea reactivarii, a modificarii sau a stergerii anuntului.

Inainte de afisarea pe site, continutul anunturilor este verificat si aprobat de administratorul sitului, care are dreptul de a respinge sau de a sterge de pe site, fara notificare prealabila, orice anunt sau poza in cazul in care:

  a. poza respectiva nu reprezinta imaginea obiectului vanzarii;
  b. textul anuntului nu se refera la actiunea de vanzare concreta a unui autoturism. In acest context, este interzisa postarea unor       anunturi referitoare la alte activitati, precum si a anunturilor generice, care detaliaza necorespunzator sau nu detaliaza       aspectele concludente.
  c. datele masinii sunt evident false si neconcordante cu realitatea.

De asemenea, este interzisa postarea aceluiasi anunt de mai multe ori de pe acelasi cont sau de pe conturi diferite de membru al portalului.

Incalcarea repetata a punctelor mentionate anterior atrage dupa sine blocarea imediata a contului, fara a exista obligatia de instiintare prealabila.

Membrii portalului se obliga:

  a) sa nu posteze materiale licentioase, injurioase sau agresive la adresa unui alt utilizator al sitului;
  b) sa nu afiseze poze si texte explicit sexuale sau avand conotatie sexuala;
  c) sa nu promoveze sau furnizeze materiale care sa instige la incalcarea legislatiei sau a bunelor moravuri;
  d) sa nu publice materiale care contin virusi, viermi sau alte aplicatii informatice cu intentia de a perturba sau a distruge in orice
      mod informatii sau sisteme informatice.

Administratorul portalului nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de stocare a informatiilor din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe. Administratorul sitului nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor autopersonal.ro, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, administratorul autopersonal.ro nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale. autopersonal.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta nu a respectat aspectele mentionate mai sus.
  sus 
cautare avansata   |   cine vinde   |   anunturile mele   |   contact   |   reguli de utilizare
Copyright 2006 autopersonal.ro | powered by laur