Cauta dupa Id                
       

      prima pagina      cautare avansata      cine vinde      cumparari auto      anunturile mele      harta anunturi      tuning & accesorii
Anunturile mele
Absolut GRATUIT, in numai 3 minute, fara confirmari inutile prin e-mail sau SMS. Incearca!


Cum dau un anunt pe site?
Pentru a putea posta anunturi pe autopersonal.ro, trebuie sa va creati, in prealabil, un cont de utilizator. Acest cont va permite sa introduceti un numar nelimitat de anunturi, insotite de poze, descrieri si detalii tehnice.

Cum creez un cont de utilizator?
In optiunea 'Deschide cont nou', va aparea un scurt formular, pe care il veti completa cu datele dumneavostra. De asemenea, trebuie sa va alegeti un nume de utilizator si o parola, care va vor permite accesarea contului dumneavoastra.

Cum introduc un anunt?
Folosind numele de utilizator si parola alese la crearea contului, puteti intra in sectiunea “Anunturile mele”. In cadrul acestei sectiuni, aveti posibilitatea sa adaugati, sa modificati sau sa stergeti anunturile dumneavoastra.
Daca am uitat parola?
Accesati optiunea “Am uitat parola” si scrieti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului. In cel mai scurt timp, veti primi parola dumneavostra pe aceasta adresa.

Ce se intampla cu anunturile mele?
Anunturile dumneavoastra vor fi citite si validate de catre administratorul siteului in maxim 24h de la momentul introducerii. Termenul de valabilitate al unui anunt este de 31 zile, incepand cu data activarii acestuia. Daca doriti, puteti modifica sau sterge oricare dintre anunturile postate. Dupa expirarea unui anunt, acesta poate fi reactivat pentru o perioada de 31 zile.
ANUNTURILE MELE
Intra aici pentru a putea edita anunturi...
Utilizator Parola
Deschide cont nou!
Ati uitat parola?

 â€º sus 
cautare avansata   |   cine vinde   |   anunturile mele   |   contact   |   reguli de utilizare
Copyright 2006 autopersonal.ro | powered by laur